Åben i dag: 10 - 20

Deep Forest Art Land – Skovsnogen

Deep Forest Art Land – Skovsnogen


Et møde mellem natur, kunst, og det nysgerrige sind

Deep Forest Art Land, også kendt som “Skovsnogen” er et kunstrum under åben himmel, etableret i 2010 gennem et samarbejde mellem samtidskunstnere René Schmidt og Søren Taaning ud fra konceptet ‘naturrum’ . I Deep Forest Art Land kan der arbejdes med den særlige kontekst som skoven og stedet tilbyder, og dermed mulighed for en anden dialog og fællesskab mellem kunsten og publikum end hvad man kan få ved at besøge et kunstmuseum. Det anderledes møde med publikum samt stedets særlige rammer og produktionsvilkår giver også mulighed for at skabe en anden slags kunst.

I Deep Forest Art Land kommer publikum helt tæt på værkerne og du skal derfor forholde dig til at publikum rører og interagerer med værkerne – endda at der ved nogle værker opfordres til det. I forbindelse med Danish Open vil Deep Forest Art Land skabe et særligt ”rum” i skoven hvor publikum kan møde værkerne og gennem interaktionen mellem publikum og kunsten skabe nye oplevelser og fortolkninger af kunsten.

Besøgende vil først møde et usædvanligt syn når de når indgangen til Deep Forest Art Land – det første man ser er nemlig en totalskadet bil, kvast under en fire tons granitsten. Og sådan forstsætter de forunderlige kunstværker langs stiforløbet gennem den privatejede Døvling Meldgaard Skov nær Kibæk. Der findes over 80 unikke værker, nogle nemmere at spotte end andre, og det er blandt andet oplevelsen af at udforske disse fabelagtige og tankevækkende kunstværker i en ellers uberørt skov, i et landskab dannet af smeltevand fra istiden, der gør besøget i Deep Forest Art Land til noget ganske unikt uanset alder eller knytning til kunstverden.

Lær mere om Deep Forest Art Land her.

Hos Deep Forest Art Land kan man opleve Open Call værker i forbindelse med Socle du Mondes ‘Danish Open’. For at lære mere om kunstnerne der deltager i Danish Open klik her eller tjek pressemeddelelsen her.

 

Kunstnere som kan opleves her

DANISH OPEN 


Socle du Monde Biennale 2021 er støttet af: