Åben i dag: 10 - 20

Mahsa Karimizadeh

Mahsa Karimizadeh

Med talent indenfor skulpturkunst og billedkunst, iranske Mahsa Karimizadeh (1980–) er en dygtig og veletableret kunstner, som har en lang række af kunstværker lavet i både hårde og bløde skulpturer, samt fængslende og detaljerede malerier. Hun er uddannet indenfor skulptur på Tehran Universitet med en grad i kunst, men selv før hendes uddannelse var hun meget inspireret af ekspressionismen og var allerede en dygtig kunstner.

Ufærdig perfektion

Mahsa Karimizadeh er yderst varieret i medier, materialer, osv., men trods dette bevarer hun en unik stil og æstetik, der gør hendes værker genkendelige uanset hvilken kunstart de er skabt ud fra og hvilke materialer der er blevet benyttet. Karimizadehs stil er simpel i dens udtryk og gør ofte brug af prikker, enkle former, og simple linjer. Der er et interessant spil mellem den måde, hvorpå hendes værker kan virke som ufærdige, men samtidig som om de er blevet nøje formet til absolut perfektion.

Et kendt ansigt i biennalen

Som en prisvindende kunstner med udstillinger i talrige udstillinger, hvor hun har vundet sig ophold i atelierer rundt omkring i Europa, er Karimizadeh et tilbagevendende ansigt i Socle du Monde biennalen, da hun også i 2017 berigede biennalen med hendes unikke og iøjnefaldende værker.

 

 

Værker af Mahsa Karimizadeh er udstillet her:

Tekstilmuseet


Socle du Monde Biennale 2021 er støttet af: